ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Στην επιχείρησή μας παρέχονται οι υπηρεσίες πώλησης, επιδιόρθωσης, δημιουργιας κοσμήματος, πώλησης και επισκευής ρολογιών.

  • Πώληση κοσμημάτων και ρολογιών

  • Επισκευή

Ρολόι

Παντός τύπου(τοίχου, ξυπνητήρι, κούκος, χειρός, τσέπης)

Αλλαγή μπαταρίας, λουράκια μπρασελέ επέκταση –συρίκνωση, αλλαγή τζαμιού, βάψιμο καντράν, πλύσιμο μηχανής, γυάλισμα μπρασελέ, αδιαβροχοποίηση, στεγανοποίηση, επισκευή μηχανής

Μενταγιόν-κολλιέ

Χάραγμα, προσθήκη πετρών, αλλαγή κρίκων, επιδιόρθωση κρίκων, αλλαγή κουμπώματος, κόντυμα και επέκταση αλυσίδας, γυάλισμα, επιμετάλλωση (ροζ, μαύρη, μπλε, καφέ, αποχρώσεων χρυσού). Δέσιμο με κλωστή και επισκευή μαργαριταριού, κοραλλιού και λοιπών κρυστάλλων.

Δαχτυλίδια

Μίκρυμα, μεγάλωμα, προσθήκη πετρών, επιμετάλλωση, επιχρύσωση, γυάλισμα, χάραγμα

Βραχιόλια

Κόλλημα, αντικατάσταση πετρών, χάραγμα, γυάλισμα, επιμετάλλωση, επιχρύσωση

Λοιπά

Επισκευή σκευών (κηροπήγια, κανάτες, μπωλ, είδη διακόσμησης και σπιτιού). Καθάρισμα κοσμημάτων. Επιπλατίνωμα, επιχρύσωμα, επαργύρωση. Για κρυστάλλους τρύπημα, δέσιμο με σύρμα ασημένιο ή δημιουργία πλαισίου από ασήμι. Επισκευή και κατασκευή κομπολογιού.

Όταν το ρολόι χρειάζεται reset εμείς δρομολογούμε το ρολόι σας στην οικεία αντιπροσωπεία.  Οι παραγγελίες των ανταλλακτικών γίνονται μόνο από την αντίστοιχη εταιρεία του ρολογιού σας. Αν κάποιο συγκεκριμένο ρολόι δεν υπάρχει στο κατάστημά μας, αλλά το διαθέτει η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, το φέρνουμε για εσάς αμέσως.

  • Δημιουργία Κοσμήματος

Κατασκευή με χρυσό, ασήμι, και μεκράμα για επάργυρο και επίχρυσο με βάση σχέδιο που θα φέρει ο πελάτης, σε επιθυμητές διαστάσεις. Δημιουργία πλαισίου για νομίσματα διαφόρων τύπων και διαφόρων χωρών από χρυσό, ασήμι, μπρούντζο, χαλκό. Αναπαραγωγή νέου κοσμήματος και πώληση πολλών κομματίων από διάφορα υλικά (μπρούντζος, αλπακά, χαλκός, χρυσός, ασήμι). 

Γραφτειτε στο ενημερωτικο δελτιο μας για να λαμβανετε τις προσφορες μας