ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Λίγα λόγια για το πώς ξεκίνησε η επιχείρηση το 1971 και ποιο σας εξυπηρετούν στο μαγαζί. 

ΠΑΥΛΟΣ ΔΡΟΥΓΚΑΣ - Ο ΙΔΡΥΤΗΣ
Παύλος Δρούγκας Ο Παύλος Δρούγκας ασχολήθηκε με επισκευές ρολογίων πάσης φύσεως το 1971 στην Ελλάδα και ίδρυσε την επιχείρηση Παύλος Δρούγκας στην Κολοκοτρώνη. Με την ειλικρίνεια, την εξυπηρετικότητα, την εργατικότητα κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών. Μετά το θάνατό του, τα παιδιά του ως συνεχιστές την δουλειάς του πατέρα τους ίδρυσαν τη Δρούγκας Αρτ Γ&Κ Δρούγκας Ο.Ε
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΟΥΓΚΑΣ
Τα αδέρφια Δρούγκα Ο έμπειρος τεχνίτης, κάτοχος κρατικού διπλώματος αργυρο-χρυσοχοΐας, Γεώργιος Δρούγκας συνεχίζοντας την παράδοση της επιχείρησης Δρούγκας, αναλαμβάνει επισκευές κοσμημάτων, αλλαγές, δημιουργία κοσμήματος, λιώσιμο και αλλαγή των στοιχείων, ανανέωση, γυάλισμα και καθάρισμα του κοσμήματος, στο εργαστήριό του. Ο Γεώργιος Δρούγκας έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχεδιασμού κοσμήματος και στο μουσείο Λαλαούνη. Κάποια από τα χειροποίητα κοσμήματα που προβάλλουμε είναι δημιουργίες δικές του. Μπορεί να παραμετροποιήσει,να δημιουργήσει ένα κόσμημα όπως το θέλετε, να επισκευάσει κτλ. Ρωτήστε τον και έχει τη λύση.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡΟΥΓΚΑΣ
Κωνσταντίνος Δρούγκας Ο εμπειροτεχνίτης ρολογιών Κωνσταντίνος Δρούγκας αναλαμβάνει τις όσες επισκευές δεν δύναται να προκύψουν εντός του καταστήματος όπως π.χ. νη επιδιόρθωση της μηχανής. Επισκευάζει τα ρολόγια κούκους, ρολόγια δαπέδου και τοίχου. Στεγανοποιεί και αδιαβροχοποιεί τη μηχανή του ρολογιού χειρός.
Γραφτειτε στο ενημερωτικο δελτιο μας για να λαμβανετε τις προσφορες μας